Tots els canvis que hi ha hagut en el meu currículum i expedient, han ajudat poc a poc, a construir la persona que sóc ara

Sempre havia tingut la sensació de no pertànyer a cap grup, anés amb qui anés no em sentia còmoda a l’escola. Fora daquesta, tenia les tardes plenes d’activitats extraescolars que m’ajudaven a satisfer el meu desig constant d’aprenentatge.

Moltes vegades, els meus pares m’han explicat que el primer dia de classe a P-3, tots els nens entraven plorant perquè no es volien quedar a l’escola. Jo en canvi, vaig sortir plorant perquè no en volia marxar. Suposo que tant pels mestres com pels meus pares va ser una situació curiosa, però no li van donar més importància. Amb el pas dels anys, era una persona a qui li agradava aprendre i fer moltes activitats, però en teoria tot seguia normal, a P-4, em van ensenyar a llegir, i en vaig aprendre amb força facilitat, recordo que sempre llegia La ploma vermella de l’índi.

Poc a poc, veia com cada vegada em motivaven menys les feines de classe, i jo sola em busca activitats que em permetessin avançar, veia que cada vegada perdia més el temps. Finalment, a teercer de primària, em van fer les probes d’altes capacitats,i després, a quart, l’escola va proposar una acceleració que els meus pares i jo vam acceptar.

A partir d’aquestmoment, tot va canviar molt. Ja no m’aburria tant a les classes, i a més, en algunes assignatures em donaven feines extres per fer. Podia trobar dins les pròpies assignatures feines que em motivessin a seguir aprenent.

Amb el pas dels anys, he anat aprenent moltes coses sobre la maenra de ser, i he après a acceptar les meves diferències, i he vist que, moltes de les característiques que per a algun son qualitats, si no les controles poden acabar sent les teves pitjors enemigues. M’ha costat molt temps aprendre valorar positivament les diferents característiques de tots els membres d’un grup, i poder organitzar la forma de treballar a partir d’aquí.

Ara, vist amb perspectiva puc dir que tots els canvis que hi ha hagut en el meu currículum i expedient, han ajudat poc a poc, a construir la persona que sóc ara.

-J. Gras-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *